Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Butterfly-reality ponúka na predaj atraktívny 2 izbový byt o rozlohe 63 m2, ktorý sa nachádza na adrese Handlová, Lipová 9. Tento byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je situovaný na 1. poschodí tehlového domu, čo zaručuje jeho kvalitné bývanie a pohodlie. Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu, z ktorej sa dostanete do priestrannej spálne, kúpeľne a samostatného WC. Kuchyňa je vybavená plynovým sporákom s elektrickou rúrou a je prepojená s obývačkou, z ktorej vedie východ na útulný balkón, ideálny na relaxáciu pri šálke kávy.

Byt sa vyznačuje samostatnou kúpeľňou, ktorá je vybavená sprchovým kútom, a podlahy sú elegantne riešené plávajúcou podlahou v izbách a kuchyni, zatiaľ čo ostatné priestory sú pokryté dlažbou. Súčasťou bytu sú aj dve pivnice, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. Vlastné plynové kúrenie zabezpečuje príjemnú atmosféru počas chladných dní. Byt je slnečný a orientovaný na východ a západ, nachádza sa v tichej časti mesta, čo zaručuje pokojné bývanie.

Parkovisko je situované priamo pred bytovým domom, čo oceníte najmä v rušných dňoch. Výhodou tohto bytu je aj dostupnosť všetkých potrebných služieb v blízkosti a nízke náklady na bývanie, ktoré vám umožnia užívať si život bez zbytočných starostí. Cena nehnuteľnosti je 57  500 €, pričom táto suma zahŕňa kompletný realitný a právny servis, čo vám ušetrí čas a energiu.

Byt je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám radi pomôžu naši skúsení finanční poradcovia. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte nás pre obhliadku.

Butterfly-reality

Walter Breuer

walter.breuer@butterfly-reality.sk

+421-907 577 643

www.butterfly-reality.sk

© COPYRIGHT Butterfly-reality, s.r.o. – Obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Butterfly-reality, s.r.o.

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
63 m2
Zastavaná plocha:
63 m2
Podlahová plocha:
63 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Poschodie:
1
Celková plocha:
63 m2
Plocha balkóna:
2 m2
Počet balkónov:
1
Pivnica plocha:
6 m2
Počet pivníc:
2
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Maklér

Walter Breuer

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu PRIEVIDZA / PARTIZÁNSKE / NOVÁKY / BOJNICE a okolie

Radi Vám poradíme